FARKAS VIKTOR

Az FVSTATION egy olyan vállalkozás, melyet azért hoztam létre, hogy a környezettudatosság, és az információs technológia iránti elkötelezettség rögös útjain hagyja ott lábnyomát…

Állampolgárság

Magyar

Születési dátum

1971. szeptember 27.

MUNKATAPASZTALATOK

MCT (Microsoft Certified Trainer) oktató

Dátum

1999 – napjainkig

Fő tevékenységek és felelősségek

Külsős munkatársként MCT minősítéssel Microsoft rendszerek oktatása:

  • Windows Server 2012 (2008; 2003)
  • Windows 10 (8.1; 7)
  • Office 365
  • Office SharePoint Server 2013 (2010; 2007)

FVSTATION – vezetői tanácsadó
IT információtechnológia szakterületen

Dátum

2007 – napjainkig

Fő tevékenységek és felelősségek

Elsődleges területen Microsoft Office SharePoint 2013 (2010) szerverplatformon információs portálok tervezése, kivitelezése (illetve a kivitelezés felügyelete).

További témákban:

  • Office SharePoint / DESIGN
  • Windows Server / Címtár, Hálózatok, Alkalmazás platform

Informatikai igazgató (megbízott)

Dátum

2000 – 2007 közepéig

Munkáltató neve

ANASCO Informatika Kft.

Fő tevékenységek és felelősségek

Az ANASCO Informatika Kft. informatikai feladatainak vezetése három részterület összefogásával. Pénzügyi és gazdasági feladatok (projektek) informatikai támogatása. A kiemelt ügyfelek számára informatikai rendszerek tervezése. Fejlesztési projektek felügyelete.

IT rendszermérnök

Dátum

1996 – 2005

Munkáltató neve

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata – KSZKI

Fő tevékenységek és felelősségek

A KSZKI intranet alapú vezetői rendszer központjának tervezése, felügyelete. A rendszerhez kapcsolódó különböző fejlesztési feladatok összefogása, menedzselése. 2005 áprilisától – szerződéses viszonyban – igazgatói tanácsadóként kapcsolattartás a partnerekkel (pl.: Microsoft referencia rendszer projekt; ITOSZ; OM; IHM; stb.).

Reklámgrafikus (másodállásban egyéni vállakozó)

Dátum

1997 – 2000

Fő tevékenységek és felelősségek

Max & Future Kft. és egyéb marketinggel foglalkozó cégek partnereként arculat és reklámtárgyak, kiadványok tervezése, kivitelezésének felügyelete. A Max & Future Kft. keretein belül számtalan marketinges anyag látványtervezése a Microsoft Magyarország részére.

Elnökhelyettes (marketing)

Dátum

1994 – 1995

Szervezet neve

Magyar Mérnökhallgatók Egyesülete (IAESTE Hungary)

Fő tevékenységek és felelősségek

Az egyesület tevékenységének népszerűsítése az ország egyetemein, főiskoláin. A grafikai megjelenés kialakítása kiadványok, és egyéb média útján.

Egyesületi alapító, 1993-tól alelnök

Dátum

1991 – 1995

Szervezet neve

Csillaghegyi Kulturális Egyesület

Fő tevékenységek és felelősségek

A kulturális egyesület „digitális” életének megformálása, különös tekintettel az egyesület életében résztvevő emberek (művészek) munkájának (alkotó munkájának) támogatása, informatikai eszközök és rendszerek bevezetésével (kapcsolatot keresve a „művészvilág” és a „digitális világ” közös pontjain).

SZEMÉLYES KÉPESSÉGEK

TÁRSADALMI KÉPESSÉGEK, TAPASZTALATOK

Az ország második legnagyobb diákszervezetének (IAESTE) alelnökeként módom volt egy országos szervezetet vezetői szemmel átlátni és annak irányításában aktívan részt venni.

SZERVEZETI KÉPESSÉGEK, TAPASZTALATOK

Az ANASCO Informatika Kft. IT vezetőjeként több referencia értékű „fejlesztési” és „bevezetési” projektben vállaltam „harcos” szerepet.

Az Óbuda-EIR tervezésével, kivitelezésével rálátást nyertem egy közel 17 milliárd forintos éves költségvetés mindennapi problémáira. Az Óbuda-EIR informatikai rendszer tervezésének elsődleges célja e költségvetési feladatok támogatása és átláthatóságának biztosítása volt.

MŰSZAKI KÉPESSÉGEK, TAPASZTALATOK

Alapfokú ismeretek ITIL és MOF témakörben.

Az E-learning területen szabványok ismerete, különös tekintettel az „On-Line” számonkérésekkel kapcsolatos szabványosítási (IMS) törekvésekre.

Kiterjedt ismeretek a Windows Server 2012 (R2) termékcsaládra, a SharePoint 2013 és 2010 portál technológiára, továbbá az Office 365 felhőtechnológiára.

JOGOSÍTVÁNY

B kategória

Az igazi érték az információ, minden más csupán múló technológia!